1

Iedere bezoeker kan tijdens onze Sagra Wijndegustatie proeven van een zevental fantastische wijnen die gemaakt zijn in een Amfoor. Dan kan je zelf deze pure impressie ervaren van een ongelooflijke zuiverheid en smaakprecisie.

Reserveer nu voor de Sagra of Najaarswijndegustatie, want het gezegde dat de afwezigen ongelijk hebben, is hier zeker van toepassing:

zaterdag 17 november, van 19 u tot 24 u
zondag 18 november, van 16 u tot 21 u 

Thema: "de betere wijnen voor de eindejaarsfeesten en wijnen die uitstekend passen bij wild en winterse gerechten”.

Wat valt er te beleven?

  • Verschillende Italiaanse wijnmakers hebben reeds hun aanwezigheid op onze najaarsdegustatie bevestigd. 
  • Verschillende nieuwe wijnen doen hun intrede op dit Sagra Wijnfestival, wijnen van de Marche en Puglia regio, waaronder verschillende Primitivo en Primitivo di Manduria wijnen. 
  • Topwijnen uit Lison di Portogruaro, gerijpt  op Amfora kruiken, meer info hieronder.

Trouwens, alle wijnen en producten die u aankoopt kunnen meteen worden meegenomen.

De verrassingen ! 
Wijnen die een rijping hebben gehad op Amfora kruiken doen hun intrede op onze najaar Wijndegustatie. Antonio Carlo Pietro Bigai, Toni Bigai voor de vrienden, is sedert 2005 eigenaar van het  topwijndomein met de eigenzinnige naam "A Mi Manera" (op mijn manier). Na 10 jaar is Toni erin geslaagd enkele topwijnen te produceren en in 2018 hebben bijna al zijn wijnen 2 bicchieri gekregen in de Gambero Rosso en zijn deze wijnen op weg naar de 3 bicchieri.

Een zevental wijnen laten proeven, die gerijpt zijn op amforen van gebakken klei. Je zal verrast zijn van de ongelooflijke zuiverheid en smaakprecisie van zijn wijnen.
Je zult een unieke, pure impressie ervaren van klein rijp fruit en tegelijk zal je een zalig gevoel van lichtheid en finesse overvallen, de wijn bevat niet te veel alcohol en je vraagt je af hoe deze fijne geslepen parel tot stand is gekomen.

 

Gerelateerd