1

Wijnjager maandboxen

Viniecom stelt de "Wijnjager" voor 

De wijnjager biedt elke maand één of meerdere maandboxen aan. Een maandbox is samengesteld uit een aantal wijnen die passen bij de betreffende maand. Deze maandboxen worden altijd aangeboden aan een interessante netto promotieprijs, verzendkosten inbegrepen, en bij voorafbetaling op rek.: BE87 3631 6056 9594.

Bestellen kan rechtstreeks via e-mail info@viniecom.bemet vermelding van uw naam en adres, wij bevestigen u per kerende de ontvangst van uw bestelling.  

Je kan deze maandbox(en) ook afhalen en betalen in onze wijnwinkel La Fattoria. 
Zo kan je op een aangename en voordelige manier kennismaken met een selectie uit het Viniecom / La Fattoria wijngamma.

Je kan alle info terugvinden op https://www.viniecom.be/nl/blog/1212/wijnjagerspakketten.

Geef ons per kerende je e-mailadres door, dan ontvang je elke maand als eerste een bericht van de Wijnjager maandbox, zo heb je altijd een streepje voor.

Als introductiebox van de “Wijnjager” ontvang je bij je eerste aankoop 6 flessen voor slechts een netto aankoopprijs van €50.00 !! - normale prijs is €75.10
 
De introductiebox is altijd verkrijgbaar voor de nieuwe bezoekers van onze website.  
 

Wijnjager boxen
Wij vinden het belangrijk dat je kan kennismaken met zoveel mogelijk wijnen uit het wijngamma van Viniecom / La Fattoria, want wij begrijpen dat niet iedereen onmiddellijk 6 flessen van dezelfde wijn wil kopen zonder de wijn te kennen of zonder dat je die eerst eens hebt geproefd. 
Het is juist zeer aangenaam om samen met je partner, familie of vrienden een combinatie van wijnen uit ons wijngamma in huis te halen, en die samen eerst te proeven, aan een uitzonderlijke promotieprijs. 

Daarom hebben wij zelf een aantal boxen samengesteld voor jullie, om op een eenvoudige en goedkope manier kennis te kunnen maken met onze wijnselectie. 
Deze boxen zijn ook erg aantrekkelijk om te geven als geschenk, omdat ze vrijwel altijd een bepaald thema hebben. Zoals bijvoorbeeld onze Herfstbox.
Bovendien nemen wij bij al onze wijnjagersboxen de verzendkosten voor onze rekening.

De Wijnjagersboxen zijn beperkt verkrijgbaar en alleen in de specifieke maand, dus wees er snel bij want op is op.

Gerelateerd