1

Marco, 'Il Cacciatore di Vini', stelt je zijn 3 Tenoren Box voor !!

De wijnwinkel La Fattoria is open:
vrijdag 7 december, van 14 u tot 18 u
zaterdag 8 december, van 11 u tot 12 u 30 en van 14 u tot 18 u

De Wijnjager stelt je de "3 Tenoren Box" voor !
Dit is ook het ideale geschenk voor de feestdagen: wij leveren de box op het door jou gewenste adres, eventueel met een door jou opgegeven boodschap of wensen.

De "3 Tenoren Box" bevat 3 flessen die je worden aangeboden aan een netto promotieprijs van
€100,00 in plaats van de normale prijs van €115,50.
De prijs is verzendkosten inbegrepen, voorafbetaling op rekening: BE87 3631 6056 9594. 

De "3 Tenoren Box" bestaat uit de drie wijniconen van Italië, deze worden bij de drie beste wijnen van Italië gerekend.

  • Amarone Valpantena 2013 - Bertani is de rodewijnkoning onder de Italianen. De Amarone wijnen worden geselecteerd en gemaakt van de beste druiventrossen van de oudste wijnranken. 
  • Barolo 2013 Essenze - Terre da Vino is de wijn van de koningen en de koning van de wijnen.  De Barolo is een krachtige rode wijn met een forse tanninestructuur en vraagt daarom een lange rijping. 
  • Brunello di Montalcino 2013 - Val di Suga. De Brunello wijnen worden gevinifieerd uit een kloon van de Sangiovese druif, de Sangiovese Grosso die, zoals de naam doet vermoeden, een dikkere schil heeft welke dan ook garant staat voor meer tannines. Donkerrode kleur met een complexe neus van verfijnde aroma's, vol op het pallet maar fantastisch elegant en zijdezacht. Stevige maar rijpe tannines met een lange, gekruide afdronk.  
Viniecom / La Fattoria heeft van deze drie wijniconen verschillende niveaus die kunnen oplopen tot de fabelachtige prijs van € 200 per fles.

Bestellen kan rechtstreeks via e-mail info@viniecom.be, met vermelding van naam en adres, wij bevestigen per kerende de ontvangst van je bestelling.  

Je kan onze boxen ook afhalen en betalen in onze wijnwinkel La Fattoria. Zo kan je op een aangename manier proeven van de inhoud van de box. 

Je kan alle info terugvinden op onze BLOG: Introductiebox en Herfstbox.

Geef ons per kerende je e-mailadres door, dan ontvang je elke maand als eerste een bericht van de Wijnjager maandbox, zo heb je altijd een streepje voor.


Gerelateerd