1

NIEUWJAARSBOX

De "NIEUWJAARSBOX" is het perfecte geschenk voor de feestdagen, bevat 6 uitstekende wijnen die je worden aangeboden aan een netto promotieprijs van €140,00 in plaats van de normale prijs van €156,80.

Deze wijnen zijn ideaal om een sfeervol feestdiner te begeleiden, want het zijn allemaal wijnen die uitstekend passen bij feestelijke gerechten en die jou en je familie of vrienden in een aangename feeststemming zullen brengen.
Wanneer je de juiste wijn schenkt bij het juiste gerecht krijg je een opwaardering van de wijn maar ook van het gerecht waar je zoveel tijd en werk aan hebt besteed.    

  • Franciacorta Brut - 80% Chardonnay en 20% Pinot Bianco. Het delicaat boeket heeft noties van gist en geroosterd brood, met een verfijnde fruitigheid van groene appelen en banaan. Het smaakpalet van deze droge en smaakvolle schuimwijn is evenwichtig, met middellange persistentie en met een aangenaam bittere afdronk. Ideaal bij iedere gezellige gelegenheid zoals een aperitief met hapjes. Past ook bijzonder goed bij schaaldieren zoals oesters en kreeft.    

  • Spèra - Vermentino - Frisse, volle en droge witte wijn, getuigt van een grote persoonlijkheid, met een delicaat boeket dat opent met een florale sensatie van de bloesem van citrusvruchten, acacia en aroma's van wit fruit. In de mond is dit een fijne, evenwichtige, aangenaam fruitige wijn. Uitstekend als aperitief, bij verfijnde visgerechten en zachte, verse kazen.

  • Verdicchio Classico Superiore - Stefano Antonucci - Evenwichtige, ronde, droge witte wijn, met aangename, fruitige, exotische en rijk gevarieerde aroma's. In de mond een sappige, volle smaak van kruiden en rijpe vruchten met een licht bittere afdronk zonder dat de aromatische, typische smaak van de barrique te veel invloed geeft. Fantastisch bij schaal- en schelpdieren en verfijnde visgerechten, past bij alle delicate voorgerechten en zachte kazen.

  • Chianti Classico Riserva - Monsenese - Een zeer grote Riserva, met lineaire aroma's waarin fruitige noties zich concentreren en met minerale smaaknuances en uitgesproken fijne tannines. Ronde, volle en elegante rode wijn met een evenwichtige structuur. In de mond beginnend met braam- en zwarte bessen, alvorens tot een grotere complexiteit van smaken te komen, variërend van leder tot zoethout. Te schenken bij gegrilde en geroosterde vleesgerechten, stoofpotjes, vleesfondue en wild. Ook lekker bij rijpere kazen, raclette en (kaas)fondue.

  • Vino Nobile di Montepulciano - Simposio - Een volle, warme, klassieke, traditionele en elegante rode wijn. In de neus heeft hij complexe en subtiele aroma's, met gekruide toetsen en aangename hints van gekonfijt fruit en koffie. Het is een minerale, sobere wijn met een romige afdronk en zoete finish. Zeer smakelijk bij lamsvlees, vleesgerechten, stoofpotjes, rijpere kazen (bijv. Pecorino) en bij gourmet, raclette en (kaas)fondue.

  • Barolo - Essenze - De wijn van de koningen en de koning van de wijnen, met een intens en complex boeket met tonen van vanille, tabak, viooltjes en teer. Een rode wijn voor belangrijke gelegenheden, die fascineert en het gehemelte verovert met de volheid van zijn stevige body en die zorgt voor een aangenaam gevoel van warmte. Robuuste maar toch zachte wijn met een warme, goede structuur. Uitstekende wijn om te schenken bij pluimwild, kalkoen, gebraden en geroosterd rood vlees, stoofpotjes en wild. Ook hij halfharde en rijpere kazen.

Bestellen kan rechtstreeks via e-mail info@viniecom.be, met vermelding van naam en adres, wij bevestigen per kerende de ontvangst van je bestelling.  

 Je kan onze boxen ook afhalen en betalen in onze wijnwinkel La Fattoria. Zo kan je op een aangename manier al eens proeven van de inhoud van de box. 

 Je kan alle info terugvinden op onze BLOG: WijnjagerboxenIntroductiebox, 3 Tenorenbox en andere  

 Geef ons per kerende je e-mailadres door, dan ontvang je elke maand als eerste een bericht van de Wijnjager maandbox, zo heb je altijd een streepje voor.

De Wijnjagerboxen zijn beperkt verkrijgbaar en alleen in de specifieke maand, dus wees er snel bij want op is op.

Gerelateerd