1

Openingsuren van de Wijnwinkel 'La Fattoria':

iedere vrijdag, van 14 u tot 18 u
en iedere zaterdag van 11 u tot 12 u 30 en van 14 u tot 18 u
of op afspraak

Ofwel kies je voor onze Valentijnsactie, of je doe inspiratie op bij Club Italia, of je bekijkt even waarom Italië is gekozen als het gezondste land ter wereld

Wat drinken we op Valentijnsdag? 
Allereerst natuurlijk een rode wijn. Rood is de kleur van de liefde en ik zou dan gaan voor een uitstekende rode Italiaanse wijn, gezien de Italiaanse oorsprong van Valentijnsdag. Een mooie Barolo, Brunello, Chianti Classico of een Barbera zal vast menige liefdesvreugde versterken, of je extra aanmoedigen om te vertellen dat je van iemand houdt.

Wij zouden zeggen: kies voor een mooie Italiaanse lover als wijn, en daarom stellen wij 2 Valentijnsboxen voor waarmee je zeker goede punten zult scoren.

Venus Valentijnsbox - € 45
, in een rood luxe draagkarton bestaande uit 3 verleidelijke wijnen:
Sensuade - een sensuele, droge rosé wijn
Le Vaglie - een droge, fruitige Verdicchio
Èrema - een fluweelachtige rode wijn uit Sardegna

Cupido Valentijnsbox - € 40, in een rood luxe draagkarton bestaande uit 3 zinderende wijnen met zijdezachte aroma’s en wulpse geuren:
Cos'è - un vino di una notte, een prachtige, droge rosé
Spèra - een verfrissende, aromatische wijn zoals een pijl uit de boog van Cupido
Al Limite - een Chianti Classico uit de wijnstreek gelegen in de beroemde driehoek tussen de steden Firenze, Arezzo en Siena

Deze Valentijnsboxen worden je aangeboden aan een netto promotieprijs van € 45 voor de Venusbox en € 40 voor de Cupidobox. Verzendkosten inbegrepen, en bij voorafbetaling op rek.: BE87 3631 6056 9594.

Bestellen kan rechtstreeks via onze webshop – Promotie. Voor de Venusbox is dat artikelnummer 3011203 en voor de Cupedobox is dat art.nr. 3030203.

Je kan deze Valentijnsboxen ook afhalen en betalen in onze wijnwinkel La Fattoria. Zo kan je op een aangename manier al eens proeven van de inhoud van deze Valentijnsboxen. 

Onze Valentijnscadeau !!
En omdat wij ook van onze klanten houden zullen wij komende vrijdag 01/02 en zaterdag 02/02 zullen wij een vaas in de wijnwinkel "La Fattoria" zetten met daarin 50 opgevouwde papiertjes, en op 10 ervan zal de naam staan van de wijn die je van ons voor je Valentijn cadeau krijgt. Iedere klant mag bij aankoop van wijnen éénmaal een lotje trekken.

De namen die vermeld staan op de 10 papiertjes zijn allemaal wijnen met een aankoopwaarde tussen € 29 en € 52, het spreekt vanzelf dat als de 10 namen allemaal getrokken worden dan is het: "op = op", maar in dat geval vullen we de briefjes aan met een troostprijs, wel lekker maar iets minder duur. 

Wat is de oorsprong van Valentijnsdag ?

De naam Valentijnsdag is een afleiding van de bisschop Sint Valentines uit Terni(Italië), De priester Valentines leefde in de 3e eeuw in Rome en deed veel goeds voor de armen, ouden van dagen en zieken. Mensen die hem om raad vroegen (jonge stelletjes) gaf hij altijd een geschenk als symbool van trouw en liefde mee en zo werd Valentijnsdag een dag om iemand een geschenk te geven.

Gerelateerd