1

XCLusief wijnplezier voor onze allerbeste klanten.

Beste XCLusive members,

wijnhandel Viniecom en wijnclub “La Fattoria” hebben als doel steeds betere Italiaanse wijnen in hun gamma te brengen. Het belangrijkste van onze dienstverlening is om de juiste wijnen bij de juiste wijnliefhebbers te brengen.

Om dit te verwezenlijken, voegen we aan het ‘gewone’ lidmaatschap nu een formule toe van XCLusive members. Dit zijn wijnliefhebbers met een voldoende kennis en ervaring, en een voorliefde voor het rijke Italiaanse aanbod aan wijnen.

De basis van het XCLusive membership wordt gevormd door de huidige VIP-leden, dit zijn leden die voortdurend op zoek zijn naar kwaliteit aan de correcte prijs, en met een zekere meerwaarde in de wijn. Als XCLusive lid behoort u tot de allerbeste klanten van Viniecom webshop en u bent regelmatig bezoeker van de wijnwinkel La Fattoria. Het is altijd leuk als wij van deze klanten op regelmatige basis feedback krijgen over onze wijnen.

Welke voordelen bieden wij XCLusive members?

-Lidmaatschap is nu gratis (vroeger 38 euro) en geldig van 1 januari tot 31 december van hetzelfde jaar. Deze lijst wordt ieder jaar opnieuw bekeken en aangepast.

-U kan alle wijnen die u wenst aan te kopen (tot 35 euro per fles), gratis proeven. Voor wijnen van meer dan 35 euro per fles, geldt in principe een prijs van 8 euro per proefglas (te bespreken). Bij aankoop van de geproefde wijn is het proefglas gratis.

-De verkoopprijzen voor leden zijn van toepassing, en u koopt uw wijnen steeds aan de beste prijs, ongeacht de hoeveelheid.

-Vanaf 12 flessen geniet u indien gewenst van gratis thuislevering.

-U wordt gratis uitgenodigd op speciale degustaties van topwijnen.

-U kan gratis deelnemen aan de wijndegustaties van het voorjaar en het najaar. Op deze degustaties mag u vergezeld zijn van een gastkoppel, dat eveneens gratis kan proeven (graag ook de naam van uw gasten doorgeven).

-U wordt uitgenodigd op de introductie degustaties van bepaalde vintages en primeur releases, zoals binnenkort op 4 en 5 mei (zie verder).

-Indien gewenst kan u deelnemen aan een blindproeverij om zo bij te dragen aan de nieuwe wijnselecties. Gelieve daarvoor uw naam door te geven aan Marc of Tiny.

-U ontvangt informatie over toerisme, culturele bezienswaardigheden, gastronomie en oenologie in Italië.

-U ontvangt regelmatig de elektronische nieuwsbrief met de activiteiten van Viniecom/La Fattoria, en met de promoties waarvan u als XCLusive member kan genieten.

Om onze dienstverlening te verbeteren, willen wij onze allerbeste klanten speciale voordelen bieden: promoties, pre-shopping, exclusieve events, pre-degustaties, selecties en exclusieve wijndegustaties.

Om ons aanbod en de prijs-kwaliteitverhouding nog te verbeteren, zijn wij van  plan om ons gamma enerzijds uit te breiden met nieuwe wijnen en anderzijds met nieuwe wijnregio’s. Bij onze beslissing zullen wij tijdens de blindproef selectie altijd onze bestaande wijnen in vraag stellen.

Als XCLusive member krijgt u nu de primeur. Daarom nodigen wij u graag uit voor de allereerste unieke en XCLusive wijndegustatie op:

Zaterdag 4 mei, van 19 tot 24 u

Zondag 5 mei, van 16 tot 20 u

U zal er kunnen genieten van wijnen uit drie nieuwe regio’s, van veel nieuwe wijnen, van een gamma schitterende rosé wijnen en daarenboven van wijnen van uitstekende en van excellente oogstjaren.

We vragen u vriendelijk om zo snel mogelijk te reserveren (via mail of telefoon), zo stelt u ons in de mogelijkheid om de grootte van de tent aan te passen aan het aantal bezoekers.


Binnenkort krijgt u meer informatie over dit eerste event. Weet alvast dat deze kleine, unieke degustatie heel gezellig wordt.

Met vriendelijke groeten,
Tiny en Marc

Viniecom – La Fattoria

Gerelateerd