1

Viniecom/La Fattoria nodigen u uit op hun eerste unieke XCLusive members wijndegustatie !!!

XCLusief wijnplezier voor onze allerbeste klanten

Beste XCLusive members, 

Viniecom en wijnclub “La Fattoria” hebben het genoegen u en uw partner, en een gastkoppel, uit te nodigen op hun eerste XCLusive wijndegustatie.

Dit exclusief evenement gaat door op:
Zaterdag 4 mei, van 19 tot 24 u
Zondag 5 mei, van 16 tot 20 u

Wat valt er te beleven en welke uitstekende nieuwe wijnen - allen gekozen door het selectiecomité van de wijnclub - kunnen wij u laten proeven:

  • Nieuw ! Zeer verfrissende Spumanti uit Abruzzo
  • Nieuw ! Nieuwe, uitstekende Valpolicella, Classico en Ripasso wijnen
  • Nieuw ! Schitterende witte wijnen, Isonzo, Collio van Friuli, enz.
  • Nieuw ! Fantastische ontdekkingen uit Bolgheri - Toscane
  • Nieuw ! Een prachtige serie Top rosé wijnen
  • Nieuw ! Een volledige serie Chianti Classico wijnen
  • Nieuwe TOP - oogst ! van Mamete Prevostini, de Nebbiolo van de Alpen

Als XCLusive member krijgt u een exclusieve, persoonlijke uitnodiging om deze fantastische wijnen in primeur te kunnen proeven, vergelijken, beoordelen, en te genieten van een gezellige sfeer onder gelijkgestemde zielen. 

Er staan op de proeftafels wijnen van drie nieuwe wijnregio’s, meer dan 30 nieuwe wijnenschitterende rosé en mousserende of spumante wijnen, daarenboven allemaal wijnen van uitstekende en excellente oogstjaren.

De opdracht voor het selectiecomité was om enerzijds, bij de nieuwe wijnen, een grondige selectie te doen tussen de best genoteerde wijnen uit de belangrijkste wijngidsen, en anderzijds na te gaan welke wijnen een aanzienlijke meerwaarde kunnen betekenen, ter vervanging van een aantal huidige wijnen uit ons gamma. En wij kunnen u bevestigen, het selectiecomité heeft nog eens schitterend werk gedaan.

Indien u nog niet reserveerde vragen wij u vriendelijk om dit zo snel mogelijk te doen (via mail of telefoon), zo stelt u ons in de mogelijkheid om de grootte van de tent aan te passen aan het aantal bezoekers en dit voor het comfort van alle bezoekers.

Info: foto - Enoturismo Lombardia  - http://www.clubitalia.eu/includes/index.php?action=1

Met vriendelijke groeten,

Tiny en Marc

Viniecom – La Fattoria

Gerelateerd