1

Vrijdag 26 juli, van 14 u tot 18 u
Zaterdag 27 juli, van 11 u tot 12 u 30 en van 14 u tot 18 u

Wij waren allemaal zeer tevreden met de komst van het Toscaans zomerweer, maar de meesten onder ons hopen toch dat de temperatuur volgende week iets lager blijft, veeleer het aangenaam zomerweer van de noordelijk gelegen meren.

Met de hete weersvoorspelling van vorige week heeft iedereen zich gelukkig goed voorzien om uitdroging te voorkomen, want onze wijnwinkel La Fattoria is vrijdag en zaterdag zeer druk bevolkt geweest.

Wij vermoeden dat jullie voorraad inmiddels flink geslonken is, daarom verlengen wij onze Toscaanse verkoopdagen met nog een week, en we gaan dat uitbreiden met een gamma ZEEEER LEKKERE Rosé wijnen, en enkele frisse Verdicchio's uit de Marche.

De wijnen van de Verdicchio druiven zijn allemaal relatief droge, frisse, fruitige en aangename wijnen en dat kunnen wij ook zeggen van de Rosso Piceno. die je gerust een beetje frisser (14°C) mag serveren.  

Het spreekt vanzelf dat jullie al deze wijnen kunnen komen proeven, en wij zetten die dus zeker ook op de proeftafel. 

Je kan de uitzonderlijke prijzen consulteren die dit weekend gelden voor al deze wijnen, zie "PROMOTIES". 

Raadpleeg alvast www.viniecom.be en bekijk onze BLOG met als titel "De zomer blijft maar duren ...", of kijk even onderaan de Homepage, zo krijg je ook toegang tot onze promotielijst. 

Sommige wijnen waren nog in bestelling en die zijn gelukkig reeds deze week geleverd, daarom opnieuw deze goede raad: probeer er zo vlug mogelijk bij te zijn en stuur NU een mail naar marc@viniecom.be of info@lafattoria.be, met de wijnen die wij voor jou mogen reserveren, je kan dan vrijdag of zaterdag de wijnen afhalen in de wijnwinkel van La Fattoria.  

Je kan natuurlijk ook altijd online bestellen, er staan heel wat van deze koopjes op onze website, zie 'Promoties'. Je kan deze promotiewijnen bestellen en afhalen tijdens de Verkoopdagen, of ze bij jou thuis laten leveren.


Gerelateerd