1

La Fattoria is open en vrij toegankelijk, iedere
vrijdag van 14 u tot 18 u
zaterdag van 11 u tot 12 u 30 en van 14 u tot 18 u

Nu breekt de tijd aan om gezellig - samen met vrienden, familie, collega's of buren - op het terras te zitten met een hapje en een glaasje wijn, om even bij te praten over de reeds voorbije zomervakantie of vol verwachting van de nog komende reis. Voor interessante tips en advies: info@clubitalia.eu - zie ook www.clubitalia.eu.

Het is ook het moment om nog enkele BBQ's te organiseren, want wij komen stilaan in de periode van 'nu moet je het doen'. Het is de tijd van de vlugge beslissers, want als de weervoorspellers in de goede mood zitten moet je zonder aarzelen toeslaan, SALUTE!

Dat zijn bijna dezelfde eigenschappen die je moet hebben om een goede BBQ of terraswijn te kiezen: fris, fruitig, niet te zoet, ... maar maak een goede keuze. Het is niet omdat je een BBQ organiseert dat je een zogezegd 'barbecue - wijntje' moet schenken. Belangrijk is dat je een keuze maakt die aangepast is aan het eten, en met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Je gasten zullen je er dankbaar voor zijn.    

Iedere vrijdag en zaterdag, of op afspraak, is 
de gezellige wijnwinkel van La Fattoria open. Je kan een keuze maken uit meer dan 150 wijnreferenties en bovendien kan je de wijnen proeven, wij geven je graag meer uitleg en advies. In ieder geval, wij passen onze slogan toe:"Proef eerst de wijn vooraleer je hem aankoopt".

Het leuke aan het La Fattoria verhaal is dat de wijnselectie gedaan wordt door 12 leden van de wijnclub La Fattoria. 

En het is ook het moment om tegelijkertijd nog even te profiteren van onze promoties, met andere woorden, je kan meer dan één slag slaan in Zevergem.

Je kan natuurlijk ook altijd online bestellen, op onze website / webshop  www.viniecom.be vind je ons zeer uitgebreid gamma Italiaanse wijnen. Je kan je keuze verfijnen via 16 verschillende criteria.
Je vindt bij de knop "Wijnen en Gerechten" alle wijnen die passen bij het gerecht dat je gaat klaarmaken - en ook alle info over de degustaties die wij organiseren - en om af te sluiten klik je op BLOG en duid je de categorie aan waarover je de informatie wenst.  

 

 

 

Gerelateerd