1

Viniecom / La Fattoria nodigt iedereen uit op haar Sagra italiana, een fantastisch Italiaans wijnfestival. Een unieke wijndegustatie met op de proeftafels minimum 50 betere wijnen voor de eindejaarsfeesten.
De Sagra najaar wijndegustatie zal doorgaan op:
zaterdag 23 november, van 19 u tot 24 u
zondag 24 november, van 16 u tot 21 u

Hoog tijd om met je vrienden, buren, collega's of familie af te spreken en te reserveren, dus wij zouden het op prijs stellen als je ons zo vlug mogelijk laat weten wanneer je langskomt en met hoeveel personen.

Thema: "de betere wijnen en mousserende wijnen (bollicine) voor de eindejaarsfeesten en wijnen die uitstekend passen bij wild en winterse gerechten". 

Het is met een zekere fierheid dat Viniecom en de wijnwinkel "La Fattoria", op deze wijndegustatie, enkele exclusieve verdelingen voor België kunnen aankondigingen.     

U kan tijdens deze Sagra kennismaken met een tiental interessante Italiaanse wijnmakers/oenologen, uit gekende regios's, bijv. regio Toscana, maar ook uit minder gekende regio’s zoals de Conero - Le Marche of de Colline Teramane - Abruzzo, die ook hun regionale topwijnen in de kijker zullen zetten.

Deze wijnmakers zullen zelf hun wijnen voorstellen en je met veel plezier alle gewenste informatie geven. Zij zullen je de wijnen laten proeven, zodat je deze kan vergelijken en beoordelen.

Trouwens, alle wijnen en producten die je aankoopt kunnen meteen worden meegenomen.

Toegangsprijs:
voor de deelnamekosten van de wijndegustatie betalen de bezoekers als toegangsgeld van € 15 per persoon (€ 10 in voorverkoop), en bij aankoop van wijn voor een minimum bedrag van € 150 wordt er één toegangskaart terugbetaald. 
Het toegangsgeld kunt u storten op naam van Viniecom op rekening BE53 9733 6886 3853. 

De toegang is gratis voor de leden van de wijnclub en ieder lid van de wijnclub mag een gastkoppel uitnodigen dat gratis mag deelnemen aan de wijndegustatie.

Promoties: In samenwerking met verschillende wijnmakers hebben wij besloten een speciale promotie te koppelen aan deze proeverij

  • Bovenop deze promotionele prijzen, ontvangt u de volgende korting:
    € 15 als je voor minimum € 190 aankoopt, en bij betaling tijdens deze Sagra wijndegustatie
    € 35 als je voor minimum € 390 aankoopt, en bij betaling tijdens deze Sagra wijndegustatie
    € 50 als je voor minimum € 490 aankoopt, en bij betaling tijdens deze Sagra wijndegustatie

 

 

 

 

 

Gerelateerd