1

Dat kan, als je vóór 10 november 2019 reserveert voor onze Sagra italiana, een unieke wijndegustatie met op de proeftafels minimum 50 uitstekende wijnen uit verschillende fantastische wijnregio's.

Dit Wijnfestival organiseren wij op:
zaterdag 23 november, van 19 u tot 24 u
zondag 24 november, van 16 u tot 21 u

De waardebon kan in mindering worden gebracht bij uw aankoop van wijnen tijdens deze degustatie.

Thema van het Wijnfestival: "de betere wijnen en schuimwijnen (spumanti) voor de eindejaarsfeesten, en wijnen die uitstekend passen bij wild en winterse gerechten". 

Je kan tijdens deze Sagra kennismaken met een tiental interessante Italiaanse wijnmakers/oenologen, uit verschillende wijnregio's, bijv. Poggibonsi / Toscana, Conero en Varano / Le Marche, Colline Teramane en Ortona / Abruzzo, Cariano / Veneto, Gallura / Sardegna. 

Deze wijnmakers zullen zelf hun wijnen voorstellen en je met veel plezier alle gewenste informatie geven. Zij zullen je de wijnen laten proeven, zodat je deze zelf kan vergelijken en beoordelen.

Onze wijndegustaties verlopen altijd in een ontspannen, gezellige sfeer, er zijn ook Italiaanse bordjes te verkrijgen (pizza, Italiaanse kazen en vleeswaren). 

Alle informatie over dit Wijnfestival vind je terug op www.viniecom.be, en klik op DEGUSTATIES: zoals de voordelen voor de leden van de wijnclub, toegangsprijzen en bijkomende promotionele acties, en er komt nog wekelijks nieuwe interessante informatie binnen.

Na een voorstel van "La Fattoria", en in samenwerking met de verschillende wijndomeinen die hier aanwezig zullen zijn in Zevergem, kunnen wij nu al bevestigen dat wij op de normale verkoopprijzen een speciale korting toekennen, waaraan wij dan nog een uitzonderlijke promotieactie zullen koppelen. 

Tot binnenkort!  

Gerelateerd