1

BOXING WEEK = EXTRA GROTE KORTINGEN

Viniecom - La Fattoria: de ultieme gids voor je wijnaankopen tijdens de feestdagen !!

De openingsuren tijdens het tweede gedeelte van de BOXING Week:

Vanaf vandaag woensdag 18 december tot vrijdag 20 december, van 14 u tot 18 u

zaterdag 21 december, van 10 u 30 tot 12 u 30 en van 14 u tot 18 u
of op afspraak

Boxing Week is een feestweek net vóór de eindejaarsfeesten en dat kan maar één ding betekenen: de Boxing Week staat gelijk aan GROTE KORTINGEN !

Vorige week vrijdag en zaterdag was het gezellig druk en de promotielijst was al flink uitgedund, daarnaast kregen wij heel wat orders binnen via onze webshop, en daarom hebben wij onze koopjes aangevuld met super feestwijnen. Neem in ieder geval even de tijd om onze promotielijst op de website in te kijken en je zal zien dat er opnieuw veel interessante wijnen zijn bijgekomen.

In de week voor Kerstdag bieden wij aan onze klanten de nog beschikbare kelderrestjes en einde series aan met uitzonderlijke kortingen. Wij zullen deze wijnen sorteren in verschillende grabbeldozen van € 4, € 6, € 8, € 12, € 15 en € 20 per fles.
In de grabbeldozen zitten er witte, rosé en rode wijnen, uit alle regio's van Italië, van Barbera, Chianti Classico en Amarone tot Brunello di Montalcino, allemaal met minstens 40 % korting.

Dus, er zijn slagen te doen !! Het is alleen een kwestie van er rap bij te zijn - want op is op.

Daarnaast hanteren wij tijdens deze Boxing Week speciale verkoopprijzen, je moet maar even kijken naar onze PROMOTIES.    

Wij adviseren je om ons zo vlug mogelijk een mail te sturen, naar info@lafattoria.be, om de wijnen die je wenst aan te kopen alvast te reserveren, die wijnen moeten dan wel afgehaald worden ten laatste op zaterdag 21 december.

En vergeet niet, in de wijnwinkel La Fattoria kan je de wijnen eerst proeven vooraleer ze aan te kopen en bekijk ook onze rubriek "wijnen en gerechten".  

Gerelateerd