1

Volgens Decanter staan er op de huidige Viniecom PROMOTIE lijst drie Top Chianti Classico wijnen !!

Het internationaal erkende wijnmagazine "Decanter" heeft met zijn team van professionele wijnproevers 201 verschillende Chianti Classico Riserva en Gran Selezione Chianti geproefd.
De deelnemendeTOP-wijnmakers werden geselecteerd uit de 315 wijndomeinen van de Chianti Classico wijnregio.

De uitslag en de finale rangschikking gebeurde onder het toezicht van het trio wijnexperten Aldo Fiordelli, Andrew Jefford en Monty Waldin.
Hun commentaar bij de bekendmaking van de rangschikking was als volgt: "
Deze line-up van de Top Chianti Classico 2015 en 2016 maakte indruk op alle juryleden, die de frisheid en toegankelijkheid van de wijnen prezen ondanks de warme wijnjaren". Een rangschikking kan je bekomen door een mail te sturen naar info@lafattoria.be, en bij bestelling van deze wijnen ontvang je automatisch een exemplaar.

Bij de "Highly Recommended wines" staan de twee wijndomeinen - Fattoria di Cinciano en Azienda Dievole - die vertegenwoordigd worden door Viniecom-La Fattoria en die MOMENTEEL op onze promotielijst staan.  

BINGO - iedereen kent onze actie van 
5 + 1 gratis: vijf (5) flessen bestellen en betalen - zes (6) flessen ontvangen - is NU een uitgelezen KANS om je voorraad aan te passen, want dat zijn wijnen die vanaf NU - 2020 tot 2027 - het best zijn om te degusteren.
De huidige promotie is 
geldig bij aankoop van 5 flessen per wijnsoort, op alle wijnen die vermeld staan op deze promotielijst en zolang de voorraad strekt.

In ieder geval kan je steeds veilig bestellen via Viniecom webshop, besteld vóór dinsdagmorgen 12 u, is de dag daarop, woensdag, geleverd. Je kan natuurlijk jouw bestelling ook gewoon per mail sturen naar info@lafattoria.be.

In beide gevallen moet je wel aangeven of wij je bestelling aan huis moeten leveren, of dat je de wijnen zelf komt afhalen bij La Fattoria - gelieve dan even door te geven wanneer je komt afhalen zodat de wijnen klaarstaan.  

Met gedesinfecteerde groeten.
Viniecom - La Fattoria 

Gerelateerd