Inschrijving degustaties

Reservatie:
Wij organiseren onze wijndegustaties met medewerking van wijnproducenten, tentopbouwers, soms Italiaanse chefs die in onze Osteria komen koken, en niet te vergeten, de leden van de wijnclub, die passioneel de proeftafels bemannen om iedereen op de best mogelijke manier te informeren over de wijnen die op hun proeftafel staan.
Kortom, allemaal assistenten die wij liefst zo snel mogelijk verwittigen omtrent het aantal bezoekers dat wij verwachten, zodat zij zich perfect kunnen voorbereiden op de wijndegustaties.

Daarom stellen wij het op prijs dat u ons - indien mogelijk - op voorhand kunt verwittigen welke dag u wenst te komen en met hoeveel personen.

Ingangsprijs:
Voor de deelnamekosten van de wijndegustatie betalen de bezoekers als toegangsgeld € 15 per persoon (€ 10 in voorverkoop), en bij aankoop van wijn voor een minimum bedrag van
€ 150 wordt er één toegangskaart terugbetaald. Het toegangsgeld kunt u storten op naam van Viniecom op rekening BE87 3631 6056 9594.
De toegang is gratis voor de leden van de wijnclub en ieder lid van de wijnclub mag een gastkoppel uitnodigen dat gratis mag deelnemen aan de wijndegustatie.

Deze voorwaarden zijn geldig voor alle wijndegustaties die Viniecom organiseert behalve de Topwijndegustatie in september. De voorwaarden worden tijdig aangekondigd, minimum 30 dagen op voorhand via de website www.viniecom.com.