Unieke degustatie: Italiaanse TOPWIJNEN !!!

01 augustus 2019 - 31 oktober 2019

Wij hebben het genoegen u allen uit te nodigen op deze TOPWIJN degustatie!!

Data die je beter alvast met fluostift markeert in je agenda !!

Binnenkort zullen wij de datum bekend maken van onze TOPWIJN degustatie.

Hoog tijd om deze informatie door te geven aan je familie, vrienden en collega's:

Wij hebben vijf proeftafels staan met 40 topwijnen uit Italië. Tijdens deze degustatie heb je de gelegenheid om al deze wijnen te proeven, zodat je ze kan vergelijken, analyseren en beoordelen.

Als ondersteuning bij deze schitterende wijnen en in de prijs inbegrepen, bieden wij de bezoekers een walking diner aan met Italiaanse gerechten.

Contacteer ons om je in te schrijven
Unieke degustatie: Italiaanse  TOPWIJNEN !!!

Wat valt er te beleven op deze TOPWIJN degustatie ?

Alle wijnen die op de 6 proeftafels staan zijn volgens de internationale wijnwereld van de classificatie “uitstekende en uitzonderlijke wijnjaren”: het zijn allemaal + 90 Parkerpunten, er staan enkele wijnen bij van de categorie "100 beste wijnen van de wereld", en de meeste hebben 3 bicchieri Gambero Rosso en/of 5 Grappoli

Iedere tafel is opgebouwd rond een paar topwijnen van een bepaalde regio. Op iedere tafel staan 8 à 9 wijnen, waarvan 2 à 3 Super Topwijnen, de bezoekers krijgen dan de gelegenheid om deze wijnen te proeven in een verticale degustatie om zo de evolutie van de wijn in de fles, zelf te kunnen ontdekken.

Als ondersteuning bij deze schitterende wijnen en in de prijs inbegrepen, bieden wij de bezoekers een walking diner met Italiaanse gerechten aan.

Al deze wijnen worden je aan een super promotieprijs aangeboden. Daarnaast ontvang je een waardebon van € 50 die in mindering wordt gebracht bij aankoop van minimum € 490 en bij betaling tijdens deze degustatie, uiteraard één waardebon per klant is geldig. Dus als je het slim speelt dan kom je gratis naar deze unieke Topdegustatie, een beleving waar nog lang zal over nagepraat worden. Nodig gerust een paar vrienden mee uit, ook zij ontvangen een waardebon van € 50 bij aankoop van wijnen voor € 490, en voor jou wacht er nog een extra verrassing: een uitstekende fles wijn met een minimum waarde van € 25. 

Reserveren: de deelnamekosten voor de V.I.P. leden bedragen € 45 per persoon en voor de niet-leden € 50 per persoon, inclusief walking diner. 
Reservaties voor de Topwijndegustatie kunnen telefonisch gebeuren op het nummer 09 / 385 94 66 of via mail: info@lafattoria.be of info@viniecom.be of via www.viniecom.be: klik op “Degustaties” en klik dan op de kalender. Je reservatie is geldig na ontvangst van je deelname storting op rekening BE87 3631 6056 9594. 
Gelieve bij de betaling de datum waarop je aanwezig zult zijn te vermelden, en het aantal en de namen van de aanwezigen.

Extra info over de Topwijn degustatie

Algemene info over de proeftafels in 2018: 
100%
 van de wijnen die op de proeftafels staan zijn van een uitstekend of uitzonderlijke wijnoogstjaren
Het zijn allemaal +90 Parkerpunten, er staan enkele wijnen bij van de categorie "100 beste wijnen van de wereld", de meeste hebben 3 bicchieri Gambero Rosso en/of 5 druiventrossen bij Luca Maroni.  

Tijdens de TOPWIJN degustatie zal je alleen Topjaren op de proeftafels vinden. 
* * * * *  5 sterren is een uitzonderlijk wijnoogstjaar, bijv.: 2016, 2015, 2012, 2009
* * * * 4 sterren is een uitstekend wijnoogstjaar, bijv.: 2013, 2011, 2010, 2007, 2008
* * * 3 sterren is een goed wijnoogstjaar, bijv.: 2014, 2003, misschien 2017
* *  2 sterren is een discreet wijnoogstjaar, bijv.: 2002 - niet aan te raden
* 1 ster is een middelmatig wijnoogstjaar - niet aan te raden

Lees binnenkort verder op de BLOG: EXTRA INFO OVER DE TOPWIJN DEGUSTATIE  

 

 

 

Unieke degustatie: Italiaanse  TOPWIJNEN !!!