Exclusieve uitnodiging: TOP WIJNdegustatie voor exclusieve leden !!!

05 oktober 2019 - 06 oktober 2019

Vermeld alvast de data in je agenda voor de eerste Top Wijndegustatie, die wij speciaal organiseren voor de XCLusieve leden van de Wijnclub.

Wijnliefhebbers, deze afspraak mogen jullie écht niet missen, want deze TOP Wijndegustatie wordt werkelijk een speciale editie !

De TOP Wijndegustatie gaat door op:
zaterdag 5 oktober, van 19 u tot 24 u
zondag 6 oktober, van 16 u tot 21 u

Als XCLusief lid kan je persoonlijk gasten uitnodigen op deze TOP Wijndegustatie en die kunnen uitzonderlijk meegenieten van dezelfde voorwaarden.

Hoog tijd dus om deze informatie door te geven aan je familie, vrienden of collega's: een unieke gelegenheid om samen met gelijkgestemde zielen meer dan 40 betaalbare Topwijnen te ontdekken, te proeven en te vergelijken, tijdens een verticale en horizontale degustatie.

Deze TOP Wijndegustatie zal begeleid worden door een walking dinner bestaande uit een vijftal Italiaanse gerechten, passend bij de schitterende wijnen die op de proeftafels staan, alles in de prijs inbegrepen.

Contacteer ons om je in te schrijven
Exclusieve uitnodiging: TOP WIJNdegustatie voor exclusieve leden !!!

Wat valt er te beleven op deze TOPWIJN degustatie ?

Reserveren: 
de deelnamekosten voor deze TOP Wijndegustatie, inclusief walking dinner, bedragen € 50 per persoon. Reservaties kunnen telefonisch gebeuren op het nummer 09 / 385 94 66 of via mail: info@lafattoria.be . 

Je reservatie is geldig na ontvangst van je deelname storting op rekening BE87 3631 6056 9594. 

Gelieve bij de betaling de datum waarop je aanwezig zult zijn te vermelden, met het aantal en de namen van de aanwezigen.
***De eerste vijftig reservaties ontvangen tijdens de degustatie een uitstekende Super Tuscan ter  waarde van € 35.****

Zelfs als je geen XCLsief lid bent van de wijnclub kan je ook reserveren, je neemt dan best contact op met Tiny of Marc via info@lafattoria.be

Alle wijnen die op de proeftafels staan zijn geselecteerd op de volgende criteria: de wijnen moeten van een UITSTEKEND en/of UITZONDERLIJKwijnjaar zijn. Het zijn allemaal wijnen die meer dan 90 Parkerpunten behalen. Er staan wijnen op de proeftafels die vermeld zijn op de lijst  "100 beste wijnen van de wereld", de meeste hebben 3 bicchieri in de GAMBERO ROSSO, of de hoogste quotering in de verschillende gespecialiseerde wijngidsen.  

Al deze wijnen worden je aan een super promotieprijs aangeboden. Bovendien ontvang je een waardebon van € 50, die onmiddellijk in mindering wordt gebracht, bij aankoop van minimum € 500 en bij betaling tijdens deze degustatie, uiteraard één waardebon per klant is geldig. 

Deze unieke Topdegustatie is een beleving waar nog lang zal over nagepraat worden. Nodig dus gerust een paar vrienden uit, dan ontvang je nóg een verrassing: een extra waardebon van € 25. 

Van zodra er extra nieuws is van deze TOP Wijndegustatie zullen wij dit laten weten via de nieuwsbrief. 

Tijdens de TOPWIJN degustatie zal je alleen Topjaren op de proeftafels vinden. 

* * * * *  5 sterren is een uitzonderlijk wijnoogstjaar, bijv.: 2016, 2015, 2012, 2009
* * * * 4 sterren is een uitstekend wijnoogstjaar, bijv.: 2013, 2011, 2010, 2007, 2008
* * * 3 sterren is een goed wijnoogstjaar, bijv.: 2014, 2003, misschien 2017
* *  2 sterren is een discreet wijnoogstjaar, bijv.: 2002 - niet aan te raden
* 1 ster is een middelmatig wijnoogstjaar - niet aan te raden

 

 

Exclusieve uitnodiging: TOP WIJNdegustatie voor exclusieve leden !!!