Primavera Wijndegustatie en Rosé Festival

11 januari 2019 - 30 juni 2019

Viniecom en de wijnwinkel "La Fattoria" nodigt iedereen uit op onze 'Primavera Wijndegustatie en Rosé, Rosato en Chiaretto Festival' 

Vermoedelijk tussen 26 april en 15 juni 2019, afhankelijk van het weder.
De juiste datum zal u later worden medegedeeld.

Ieder lid mag een gastkoppel uitnodigen dat gratis mee kan komen naar de proeverij.

Eindelijk, de echte Lentedagen komen eraan, dus iedereen volop in voorbereidingsmodus voor de tuinfeesten, BBQ's, communiefeesten of gewoon om met een lekker rosé wijntje op het terras te zitten. Om de lente schitterend in te zetten bieden wij u al deze wijnen aan een super promotionele prijs.

Contacteer ons om je in te schrijven
Primavera Wijndegustatie en Rosé Festival

Wat valt er te beleven ?

Velen onder jullie zullen zich nog de thema wijndegustaties van vroeger herinneren, kleiner dan onze grote proeverijen maar toch zo gezellig en, wat belangrijk is: jullie kunnen meer dan 25 verschillende Lente- en zomerwijnen van de nieuwe wijnoogst proeven, aangevuld met 5 roséwijnen uit alle regio's van Italië.
Aangename, frisse, fruitige zomerwijnen, aan uiterst democratische prijzen, vanaf € 6, perfect voor de communie- en tuinfeesten en de zomerse BBQ's, of gewoon om met vrienden op het terras te zitten en de analyse te bespreken van de voorbije wielerwedstrijden of voetbalmatchen.
Promoties: het spreekt vanzelf dat al deze wijnen aan uitzonderlijke promoties worden aangeboden en dat u deze wijnen onmiddellijk kunt meenemen.
Zeker voor vrijdag- en zaterdagavond is het belangrijk voor ons om te weten of jullie langskomen: CONTACTEER ONS OM JE IN TE SCHRIJVEN - lees verder op onze website: www.viniecom.be
IngangsprijsGratis voor de leden.
Voor de deelnamekosten aan de wijndegustatie betalen de bezoekers als toegangsgeld € 15 per persoon (€ 10 in voorverkoop), en bij aankoop van wijn voor een minimum bedrag van € 150 wordt er één toegangskaart terugbetaald. Het toegangsgeld kunt u storten op naam van Viniecom op rekening BE87 3631 6056 9594. 

Viniecom, gemakkelijk te bereiken, moeilijk om te vertrekken ! 

 

Primavera Wijndegustatie en Rosé Festival